Fina lyan

20% PÅ JOTEX

Innehåller affiliatelänkar

Åhh, vårnyheterna trillar in och hos Jotex fick jag såå himla mycket inspiration till nya huset. Så himla kul att få sätta ny prägel på alla rum i hela huset, jag har en känsla jag vill åt och det är ombonad, lyxigt och hotell. Alltså mycket sammet, snygga detaljer och en röd tråd genom hela huset.

På Jotex har dem 4 olika stilar och personligheter att inspireras av, jag tycker själv att jag är en blandning av Botanic Bold och sophisticated spirit. Kika efter vilken stil du inspireras av! 😉

Jag hittade supersnygga stolarJotex och dessutom kommer dem i barnmodell också, hade varit så himla fint i deras rum eller lekrummet. T.o.m soffan som jag kikat på tidigare kommer i barnmodell nu, så gulligt! Sänggaveln är bara så spot-on! Finns i svart också, gillar den riktigt mycket!

Som ni ser är det mycket sammet, guld och mörkare inslag. Jag tycker att det ser lyxigt ut, men priserna på Jotex kan man ju inte klaga på. Jag tycker att dem har lyft sig de senaste åren, jag hittar mer och mer produkter som jag gillar och oftast kan man ju fynda med en bra rabattkod också, sånt gillar vi ju!

Så jag har faktiskt en rabattkod på 20% till er, kod:  SS19NEWS 

 Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Endast en gång per kund. T.o.m. 2019-01-20
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats