Fina lyan

LUCKA 24 – JULAFTON

 
 
GRATTIS Emmasofi! Du vann, maila maila mig på [email protected] 
 
 
JULAFTONSLUCKAN öppnar vi i samarbete med AjLajk
 
Det är ju ingen hemlighet att jag gillar Ajlajks kläder! 😉 Jag är SÅ glad över att de villa sponsra den sista eftertraktade luckan och den som vinner får välja ett plagg helt fritt, inte så lätt att välja bara ett plagg. Jag vet att ni är många som också gillar plaggen och har efterfrågat rabattkoder och liknade så jag hoppas att ni uppskattar den här chansen! Jag har den här luckan öppen lite längre eftersom jag vet att ni har annat för er idag än att läsa min blogg 🙂
 
 
 
 
JULAFTON
 
Vinst 
Ett valfritt plagg från Ajlajk!
 
Tävlingsregler
– Gilla det här inlägget genom att klicka på ♥:at längst ner
– Gå in på AjLajks hemsida och leta upp ditt favoritplagg och länka till det i en kommentar till det här inlägget.
 
 
Luckan är öppen t.o.m. 26/12 2016 21:00. Vinnaren presenteras här nedan efter att den är utsedd av mig och AjLajk. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
Bilder några av mina plagg 🙂
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats