Fina lyan

ALL IN ONE

 
 
Godmorgon!

Idag är förskolan stängd så det blir en mysdag med kidsen. Mitt mål är att få till ett bra julkort, deras är nog något annat.. 😉 
 
Har ni läst om Magadalena Graafs nya hälsokost-piller? Jag som är ”inne i bloggvärlden” har ju inte missat det och la faktiskt en beställning. Jag tycker att jag är sjuk mest hela tiden och lever ju ett ganska så välfyllt liv (undviker ordet stress) så en daglig dos av det man kan tänkas behöva extra av kan ju inte vara fel. Jag vet inte, vi provar i en månad. De är tyvärr väldigt stora och äckliga att svälja, man ska dessutom ta 2 st på en gång. BLÄ. Men märker man skillnad är det ju värt det. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats