Fina lyan

FAIL

 
Jag skulle ju visa er mina black-friday fynd från butiker, jag passade nämligen på att köpa julkortskläder (samma kläder till julafton) och till Colin blev det svarta byxor med röda detaljer och hängslen från KappAhl. Till dem en svart stickad tröja med guldtryck till julkortet och till julafton en vit skjorta med röd fluga. Funkar ju att ha den tjocka tröjan över också, Allt från H&M.
 
 
So far so good… när Elise fick syn på sin klänning så skulle hon ha den på sig direkt! Då tänkte jag att vi kör en julkortsfotografering på ditekten och byggde en liten miljö direkt, dem verkade ju på så gott humör…
 
Men, det blev bara KAOS, dem var hungriga och överhypade. Inte pepp på att se söta ut och ta direktiv. Vi försökte att muta med kinderäggs-jakt när vi var klara men då blev allt bara värre… eftersom det inte blev några kort att använda så får ni se dessa som speglar sessionen. Haha.
 
 
Elise´s klänning kommer från H&M och likaså strumpbyxorna. Jättefin modell på klänningen och jag gillar att de matchar i guld båda två 🙂 Ska bara försöka fånga det på bild en annan dag..
 
 
Jag fyndade faktiskt ett par allvädersstövlar till Colin från Kavat också, de vet ni hur de ser ut och dessutom trampade han i bajs med dem idag. FAIL på hela dagen alltså, haha.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats