Fina lyan

ISTÄLLET FÖR EN KÖPEKAFFE

namnlos

Alltså först WOW, tuusen tack för Era bidrag till min insamlingsfond till förmån för Cancerfonden och rosa bandet. Jag gick ju ut i början av månaden med att alla mina intäkter till bloggen i form av samarbeten skulle gå till fonden, jag hade hopp om att det skulle bli lätt att nå målet. Men tyvärr har det varit noll samarbeten hittills, väldigt synd men månaden är inte slut än.

Jag vill så gärna komma i mål så jag ber Er om hjälp att tipsa vidare och om ni kan undvara en femtiolapp (skippa takeaway-kaffen) så skicka iväg ett sms, det är superenkelt.

SMS:A  BESEGRA 16862   TILL NUMMER: 72988

 

HÄR hittar ni insamlingsfodens sida.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats