Fina lyan

OFF TO WORK – MED HJÄLM! ;)

img_0001

OFF TO WORK

Ett par vantar är ett måste nu, speciellt eftersom jag numera cyklar. Supernöjd med min cykel från Smartcyklar. Stolt över mig själv haha, det är faktiskt 5 km till jobbet och om ni inte visste det så är Helsingborg inte en platt stad.

Till jobbet tar det en kvart, hem – det dubbla. Men jag jobbar på det 😉 Mitt arbete lite ”nere” i stan och bor alltså ”uppe” på Maria Park.

Något jag inte är så stolt över är veckan utan hjälm, tack Anna som kommentera detta. I helgen var jag iväg och köpte mig en hjälm! Det dåliga samvetet fixade inte det längre… vill ju verkligen upprätthålla att vara en bra förebild som du skrev.

img_0009

Så här står jag och poserar stolt i min nya hjälm! 🙂 Väldigt snyggt, eller så snyggt det nu kan bli med en hjälm.. fast snyggare såhär än inget huvud alls.

img_0012

Anti-cellulit byxorna på 😉

img_9996

Köpte den på Sportson, superbra service, verkligen!

Speciellt eftersom vi först var på XXL och fick NOLL service, riiiktigt dåligt.

img_9997

img_9998

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats