Fina lyan

FORMEX – AJLAJK HÖST 2017

 
Igår kväll kom vi hem från Sthlm igen, min familj var hos svärisarna så det var bara att åk dit direkt där jag nu är eftersom vi sov över. Jag och Emma bodde som sagt på Birger Jarl, samma hotell som jag och Marcus bodde på i somras, bra läge, bra service och annorlunda rum. Vi hade en klassisk hemtrevlig svit den här gången som ni kanske såg på Instagram, vi gick förbi en svit som hetter ”Svenskt Tenn-sviten”, den måste vi ju ha nästa gång! SÅ nyfiken på den.
 
 
Vårt mål var alltså Formex på Svenska mässan i Älvsjö, Emma hade en störra agenda än mig. Vilket ni får luska ut inne hos henne. Jag hängde bara med för att det är kul! 🙂
 
 
Emma jobbade och jag drack kaffe i alla montrar, haha.
 
 
Men, när vi kom till Ajlajk så tog jag över 😉
Åhhhh så mycket fint, den nya kollektionen släpps imorgon (28/8) men tänkte visa några av mina favoriter som fastnade på bild.
 
 
 
 
Den här knytblusen är riktigt fin, man kan knyta på sidan, fram eller bak. Den här lila färgen känns väldigt rätt i höst dessutom!
 
 
Pyjamastjackan!!
Kände mig så fin i den här så det fick bli en beställning på den!
 
 
 
Volanger hänger fortfarnade men och jag är så glad att den här blusen satt så smickrande på mig. Silkestoppar sitter väldigt bra på mig och blir snyggt att bryta av med lite ”hårdare” byxor som jag hade på mig. Den här toppen fick följa med direkt!
 
 
Ännu mer volanger, dock i en mindre storlek på beställningen 🙂
 
 
GROVSTICKAT!
Kommer nog bli en storsäljare och supersnyggt till det andra jag hade på mig!
Trodde att den skulle vara stickig men det var den verkligen inte.
 
 
Blus med knut i ryggen och lite öppen, skitsnyggt både til vardag och till fest!
 
 
Mina favoriter! ♥
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats