Fina lyan

HYDRATE – FEEL GREAT

 
Är ni bra på att dricka vatten varje dag?
På jobb är jag bra, om jag har en vattenflaska framme så jag ser den. Men nu under semester så är jag superdålig, dricker massa annat istället. En hel del kaffe, juice och läsk. Ja, och bubbel 😉
 
Nu har jag en vecka kvar av semestern och när jag kommer tillbaka till jobb så tänkte jag att det var kul med en ny vattenflaska som jag kan ha framme i behandlingsrummet. Dessutom med en liten påminnelse på 😉 
 
Visst är den i en härlig färg? Tänkte faktiskt måla Colins rum i liknande färg, kanske lite dovare. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    I sånt fall MÅSTE jag tipsa om mintfärgen från Rusta. Den är sjukt fin! Har en kompis som målade med en dyrare från färgaffär först men blev missnöjd, och köpte sedan från rusta och målade över. Sjukt fin!

stats