Fina lyan

LUCKA 12

 
My Perfect Day har allt, bröllopsdekorationer, kalasdekorationer och dekoration till baby shower, dop och andra festliga tillfällen. Jag har beställt från dem flera gånger och hela sidan är en enda stor inspiration!
 
Vinst
Presentkort på My Perfect Day till ett värde av 500 kr
 
 
Tävlingsregler

– Gilla det här inlägget genom att klicka på ♥:at längst ner
– Följ @myperfectday på Instagram
– Berätta i en kommentar till det här inlägget vad du skulle använda presentkortet till om du vann
 
 
 
 
Luckan är öppen i 24 timmar, dvs. tills imorgon 13/12 2017 07:59. Vinnaren presenteras här på bloggen efter att den är utsedd av mig och My Perfecy Day. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Corina

  De har så otroligt fina och charmiga kalas saker på myperfectday, vad du än ska fira. Närmaste firningarna i vår familj är namngivelse för vår lille son som föddes i mars, då skulle detta komma väl till pass! Följer på Instagram sedan tidigare corinamcadbrand 🙂 trevlig kväll!

 2. Anonym

  Min dotter fyller 1år i mars och jag drömmer om att ge henne ett enhörningskalas! Jag är en total nybörjare på barnkalas så hjälp mig!
  //Åsa W

 3. Gunilla.M.B

  Mina två yngsta barnbarn – saknar mycket i sina unga liv – dom har nyligen fyllt år – det gör mina två äldsta också ! Mammorna och papporna – till barnbarnen – fyller också snart år – kanske kunde bli ett "hej dundrande kalas " ???

 4. Belinda

  Jag tänker att vi behöver många dagar per år som är perfekta, inte bara födelsedagar och högtidsdagar. My perfect day ska vara så mycket mer än några få dagar om året, som någon klok person någon gång sagt " Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns". Så skulle jag vinna så skulle jag slå till med kalas, varför? – för att skapa ett perfekt tillfälle att minnas!

  Följer på instagram, @belindafihn

 5. Lena B

  Jag skulle använda det till en Babyshower för min allra bästa vän! Snart kommer hennes lilla efterlängtade flicka och vi vill ställa till med en riktigt fin shower!

 6. Lena B

  Jag skulle använda det till en Babyshower för min allra bästa vän! Snart kommer hennes lilla efterlängtade flicka och vi vill ställa till med en riktigt fin shower!

 7. Emmy

  Åh jag satt och tittade på dekorationer för sommarens bröllop på denna sida! Har inte hunnit beställa men gästbok och placeringskort ligger redan i korgen och väntar 😀 skulle vara grymt uppskattat bidrag till bröllopet <3

 8. Tilde

  Åh. Jag har precis fått reda på att jag (äntligen!) ska få bli moster för första gången och jag skulle verkligen vilja fixa den finaste baby showern för min fantastiska syster för att välkomna bebisen innan han kommer. <3 Skulle därför vara perfekt med ett presentkort från My Perfect Day som jag skulle kunna köpa vackra dekorationer och tillbehör för. Kram och God Jul!

  Följer på Instagram (@tildelovisa)!

 9. Katarina

  Skulle ge det till min son som är utbildad bagare/konditor så han kan handla bakgrejer som han kan använda när han tillverkar fantastiska kreationer

  Följer som keea_k

 10. Olivia

  Håller tummar och tår för att denna vinst blir vår då jag flera fester ska fixa nästa år! Med lite extra pengar i min hand behöver jag inte lägga band på mina idéer om dekorationer till tusen- det skulle göra susen!

 11. Joi

  Jag skulle shoppa till min systers bröllop nästa år. My perfekt Day har underbara saker till alla festligheter så det vore fantastiskt

 12. Malin Eriksson

  Jag följer på Instagram under namnet @malinsheriksson

  Om jag vann skulle jag köpa massvis med dekorationer till sonens kommande 3-årskalas. Han fyller år i mellandagarna och det brukar ju då tyvärr vara kvar mycket julpynt och grejer. Istället hade jag velat satsa på något helt annat, kanske pirattema eller tema glada färger?

 13. Anja

  Jag skulle använda presentkortet för att pynta loss i min lägenhet när jag fyller 25 i februari! Älskar dekorationer men tyvärr räcker inte studentbudgeten så långt. Brukar mest bli några ballonger.

 14. Anna

  Följer som pepsiab.

  Min dotter tar studenten till våren, så att vinna detta presentkort vore verkligen väldigt kul.
  Jag älskar att pynta och dekorera, så detta vore verkligen en perfekt klapp denna jul!

 15. Malin R

  Det finns en person som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som leker, busar och kommer med kloka ord,
  som nyfiket studerar omgivningen och vår jord!
  Som älskar att sitta i våra famnar och bara slappa,
  vi är så glada över att vara just Lilys mamma och pappa!
  I september blev hon 7 år men kalaset väntar hon på än,
  hon vill bjuda in hela klassen -varenda liten vän!
  Under jullovet har vi lovat henne att ta en paus från alla bestyr,
  och ge henne ett kalas fullt med härliga äventyr!
  My perfect day har artiklar till detta då det är som bäst,
  så att vår älskade Lily kan få sin efterlängtade fest

 16. Sara nilsson

  Wow detta skulle passa mig perfekt då vi ska döpa våran son i slutet av januari.. det kommer att bli massor utav ballonger. Även tallrikar och annat som måsteköpas. Håller tummarna 🙂

 17. annsofi

  Åh vilken fantastisk tävling det är som en dröm,
  Perfect day har dukning perfekt som kommer ge oss mycket beröm
  Dotterns student är i sommar vilket innebär glitter och glamour
  och i studenttider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är en fest all in
  studentmiddag med snyggaste dukningen någonsin
  500kr på Perfect day hade ju inte suttit FEL,
  där hade man kunnat hitta en hel DEL.
  Med hjälp av detta hade dotterns student glänst
  och jag kan lova att det är Liws och Perfect days förtjänst <3
  Om jag vinner jag ska ge
  så älskade dotter att le <3

  följer på instagram

 18. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Här hemma älskar vi att baka och dottern fick förra julen en bakväska med lite produkter från Wilton. Nu drömmer hon om att få fylla på väskan med fler tillbehör och få baka loss i köket tillsammans med mig. Vi hade därför beställt hem en hel del bakprodukter, tex. cakepopställ, cakepops pinnar, sockerpärlor, strössel etc.

  Följer på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 19. Camilla

  Jag skulle köpa massor av fina bakgrejer, tex söta muffinsformar. Bakning är nämligen träning för mig, efter flera års svår sjukdom försöker jag träna upp funktion i händer och överkropp genom roliga aktiviteter som bakning. Följer på instagram som lillakarlsbyn

 20. Hanna Runesdotter

  Min son fyller 8 år i februari. Han önskar sig ett sportkalas i en idrottshall. Jag skulle köpa fotbollsballonger och engångsartiklar till fikar för att underlätta kalaset. Tror man som förälder kommer va rätt svett efter ett sånt kalas ändå. 🙂

 21. Emma hjorth - Mamma till william

  Jag är med och tävlar!

  GIllat på instagram: Lillemmish_
  *Om jag vinner skulle jag lägga present kortet åt min sons kalas som kommer nu efter nyår! Ensamstående, söker billigare lägenhet och arbetslös vilket gör allting så tight när jul, nyår och kalas är nära varanda. Min son har önskat sig ett pirat kalas redan förra året vilket han inte fick då jag inte hade råd till de men jag önskar och hoppas verkligen att min önskan slår in att överraska han med pirat kalas! =)

  *Hotmail: [email protected]
  Håller tummarna hårt

 22. Sara Källström

  Jag fyller 35 år 28 dec och då skulle jag vilja ställa till med kalas! Att pynta och fixa detta fint vore väldigt kul! Så där skulle jag lägga pengarna! 🙂 På födelsedagsdekorationer!

 23. Jasmine

  Jag skulle anordna en fest för min lilla dotter. Våra tvillingar, en pojke och en flicka fick födelsedagsfest men ingen av hennes vänner kunde komma pga sjukdom och alla ställde in samma dag. Hon blev så förstörd och är fortfarande så ledsen nu fast fyra dagar har gått. Hennes bror tycker att vi ska ha en fest bara för henne och hennes vänner. Det skulle jag använda presentkortet till.

 24. Nettan

  Följer de redan sen länge på Instagram 🙂
  Jag är precis i starten av planering inför min bästa väns överrasknings Babyshower, så ett presentkort hos bästa myperfectday skulle helt klart bli otroligt uppskattat inte bara av mig utan även min bästa vän och alla gäster 🙂
  Håller tummarna för att vi får pimpa hemmet och allt det goda på fikabordet lite extra!

 25. Alexandra

  Så svårt att välja då hela Myperfectdays sortiment är helt ljuvligt… Baktillbehören, kalastillbehören.. Klickade mig igenom och blev helt lyrisk denna kulna tisdags morgon! Min dotter älskar enhörningar (även jag) och "We Love Unicorn" temat är helt fantastiskt! Skulle vilja göra hennes nästa kalas helt i unicorn style komplett med vackra tallrikar, servetter, pompoms, ballonger, dukar och underbara enhörnings-sockerdekorationer till hembakta muffins.. Vilket drömkalas med magisk touch!
  https://www.myperfectday.se/kalas/teman/we-love-unicorns/ <3

 26. Mrs A ssom

  Vi ska ha en överraskningsfest för min son som fyller 20 år. Det är inte lätt att hitta dekorationer som passar en kille i den åldern, men myperfectday har verkligen allt och det finns massor som jag skulle vilja använda för att göra hans överraskningsfest en fin övergång till vuxenlivet❤️❤️

 27. Maje

  Med en dotter som älskar att baka är det inte svårt att välja! Däremot vad man ska välja när det finns typ 1000 bakgrejer att välja mellan blir inte lätt… men angenäma problem i så fall!

 28. Anna Årmarker

  Detta hade varit perfekt då vi vår lilla dotter ska döpa,
  så slipper jag till alla affärer löpa.
  Att få göra det lilla extra på den stora dagen,
  hade gett denna mamman en bra känsla i magen.
  Myperfectday.se har så stort utbud med fina prylar,
  jag blir så uppspelt så jag ylar ❤️

stats