Fina lyan

LUCKA 13

 

 

Vinst
Vita EOS Large värde 2199 kr
 
 
Tävlingsregler

– Gilla det här inlägget genom att klicka på ♥:at längst ner
– I hur många olika storlekar säljer lampan.se VITA Eos? Svara i en kommentar till det här inlägget.
 
 
 
 
Luckan är öppen i 24 timmar, dvs. tills imorgon 14/12 2017 07:59. Vinnaren presenteras här på bloggen efter att den är utsedd av mig och Lampan.se. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie Dahlberg

  Svar 6 st

  En vinst av ljus karaktär
  som jag skulle hålla så vansinnigt kär.
  Jag älskar juveler och guld
  dyra nog för att sätta mig i livslång skuld.
  Men detta är ett gott alternativ
  som erbjuder ett lysande liv.
  När mörkret kryper för nära inpå
  kan jag då tända denna och ett härligt sken få!

 2. Decibel

  Lampan säljs i sex storlekar, från riktigt liten till riktigt stor! <3

  Allt sedan Eos fjäderlampan kom ut på marknaden har jag önskat mig denna till mitt hem, men att faktiskt ha råd att köpa någon har ju varit mitt stora problem. Tävlat om att få vinna den har jag gjort nu i… ja, faktiskt i ett antal år, Och varje gång den slinter undan får man kämpa emot en ledsen tår. Jag vet ju att den i mitt vardagsrum/sovrum skulle passa oerhört fint Min taklägenhet har högt i tak och mina väggar går i färgen mint. Vita EOS i storlek Large kan jag egentligen bara fortsätta att drömma om, men det är omöjligt att inte önska sig den, för den gör mig SÅ lycklig rakt igenom! <3
  God Jul! Mvh/ D

 3. Anton

  Lampan finns i 6 olika storlekar och färger. Jag skulle vilja vinna denna åt min flickvän. Hon har dreglat och suktat efter denna i ett år nu och försökt övertala mig om att vi ska köpa en. Jag har alltid sagt nej för jag tycker vi ska lägga pengarna på ”bättre” saker. Inser nu vilken tråkig pojkvän jag är efter sett alla kommentarer under detta inlägg. Förnya hemmet är bra och göra det finare och mysigare kommer göra stor skillnad. Framförallt kommer jag ge min fina flickvän världens överraskning och hon skulle bli överlycklig och säkert börja gråta. Idag har vi en gammal lampa köpt på blocket.

 4. Violino

  Den säljs i 6 storlekar! (Micro, Mini, M, L, XL och XXL)

  Ända sedan jag för första gången såg lampan EOS så blev jag riktigt kär!
  En djup önskan efter just den lampan inom mig jag bär.
  En fluffig, underbar skapelse som kan få vem som helst på fall.
  För mig är den ett ljuvligt moln, som kan åstadkomma ett glimrande stjärnfall.
  Jag hoppas, drömmer och tror,
  min längtan efter lampan är oerhört stor.
  Kan drömmen verkligen bli sann,
  får jag om några dagar ett mail där det står att just jag vann?!

 5. Pauline Å

  6 storlekar!

  Om jag vinner detta ska jag ge det till min sambos syster som också är en nära vän. Hon har crave’at denna lampan i över två år nu och jag vet att jag skulle få se äkta tårar om hon fick den, haha! <3

  Såklart hjärtat inlägget!

 6. Elisabeth M

  I sex stycken storlekar.

  Min syster är nyseparerad och flyttar till egen bostad efter årsskiftet och jag vill därför vinna denna fina lampan till henne. Jag har så länge jag kan minnas varit den som haft lite ont om pengar i vår familj. I början studerade jag under många år och sedan för två år sedan fick jag min dotter och strax därefter blev jag ensamstående vilket har gjort att min ekonomi aldrig riktigt återhämtat sig. Detta har aldrig varit ett problem i min familj och jag får så mycket fin hjälp speciellt från min kära syster och det uppskattar jag så.

  Men eftersom jag länge haft det lite knapert så har det alltid varit lite billigare presenter som gällt. Jag vet att summan på presenter verkligen inte spelar någon roll men trots det vill jag så gärna få chansen att köpa riktigt lyxiga presenter till min fina syster bara för att för en gångs skull få chansen att skämma bort henne. Eftersom jag vet att hon länge spanat på denna fina lampan hade det varit så kul att få ge henne den i julklapp.

  Hon är en stor anledning till varför jag orkar och det är oftast hos henne jag hämtar min energi. Hon är helt enkelt bäst och detta förtjänar hon verkligen.

 7. Emilia

  Åh, den finns i 6 olika storlekar!

  Hur kan man ha sån tur, att vinna denna- ja hur?
  Jag vet den perfekta tjejen, att vinna denna grejen.
  En alldeles egen eos lampa, inget man direkt tar med ut å campa.
  Men perfekt i hennes första egna lägenhet, kanske tillomed lätta hennes nedstämdhet.
  Nu håller vi alla tummar och tår, att just vi denna fina lampa idag får.

 8. Nadja

  Finns i 6 storlekar! Nu håller jag både tummar och tår,
  att jag denna vackra lampa får.
  Den skulle bli pricken över i:et här i vårt hus
  och jag skulle leva i glädje rus…

 9. Sofia H

  Åh, lampan finns i 6 olika storlekar, Micro, Mini, M, L , XL och XXL! Med 3 meter i tak i min lilla lägenhet vore en sån här drömmig lampa perfekt. Glad lucia!

 10. Sara B

  Lampan säljs i sex storlekar. Jag hör mannens röst samtidigt som jag motiverar ”var ska vi ha den där då?” Jag vet precis var jag skulle ha den 🙂 den är ursnygg och skulle göra sig fin i eg varje rum! //Sara B

 11. Annika - drömmen om 11 barn

  Sex olika storlekar; Micro, Mini, Medium, Large, XL och XXL.
  Denna skulle få sin plats i vårt sovrum som nu inreds efter att vi fått flytta hem. Ett romantiskt sovrum där jag fått bestämma ALLT. Milt gammelrosa väggar med rosor (låter anskrämligt kanske, men vart SÅÅ fint – bildbevis i bloggen när rummet är klart), en höööög säng med grått överkast och vita luddiga kuddar. Vita möbler i övrigt. Svarta mörkläggningsgardiner. Det är liksom lite tavlor kvar, och det viktigaste; en taklampa. Jag vill verkligen ha en Eos Vita, men har svårt att motivera kostnaden för min äkta hälft. Här får han inget val, utan hans julklapp blir liksom att fixa upp lampan så som jag vill ha den 😀

 12. Louise B

  Den fina lampan finns i sex olika storlekar.

  Jag har drömt om att äga en VITA Eos i flera år. När det kommer till materiella ting så ligger just en ny lampa därifrån högst upp på min önskelista.

  Nu har vi nyligen flyttat till nytt boende och med handen på hjärtat var det lite för dyrt för oss men vi blev så kära. Alla utgifter det sista har gjort att vi fullkomligt satt stopp på inköp för en tid. Vårt hem är såklart jättefint men jag känner att det saknar mycket och denna vackra lampan från VITA hade verkligen gjort ett stort lyft här hemma och gett mig ett ännu större leende på läpparna när jag myser runt hemma.

 13. Olivia

  Den finns i sex stycken storlekar. Håller verkligen tummar och tår för att lampan blir vår. Som ett fluffigt moln den skulle lysa upp vår hall, maken skulle tycka att den var ball, barnen att den var fin som en gräddelin, men ingen i familjen skulle bli lyckligare än ja – den underbara lampan skulle lysa upp var da’!

 14. Nadia Påfvelsson

  6 storlekar finns denna i. Är så himla fin, min pappa har en sån här och skulle vilja ha en sån också. Hade passat perfekt i sovrummet, det sista man ser innan man somnar är massa mjuka fluffiga fjädrar, me like! 😀

 15. Anonym

  Lampan kommer i storlekarna Micro, Mini, M, L , XL och XXL, alltså 6 olika! Jag älskar den här lampan och den hade passat perfekt in i vårt nya hus som behöver fyllas med ljussättning! Håller tummarna!

 16. Martina R

  6 storlekar – denna har vi tittat på mååååånga gånger men aldrig ”slagit till” då vi tyckt att den varit för dyr. Men vi skulle behöva en ny fin, vit lampa till vårt vardagsrum som vi håller på att göra om!

 17. Philip D

  Den vita eos lampa säljs i sex storlekar på lampans hemsida. Min fina tjej har alltid önskat sig dem sen dem kom ut, hon har den lilla men skulle älska om denna låg under granen i år. 🙂

 18. Therese

  6 storlekar!
  Min lilla Ludwig (som ännu inte kommit till världen) hade ju levt som en prins med den här fluffiga drömmen i sitt krypin som håller på att inredas!

 19. Sanna

  Vilken dröm det vore att få vinna denna fantastiskt fina lampa! Har spanat in den flera gånger, men ekonomin har satt stopp så att få hem den lagom till jul hade varit en dröm. Vilken julklapp det skulle vara – och så glad jag skulle bli!

  Svar: 6 olika storlekar.

  Kram Sanna

 20. Belinda

  6 storlekar 🙂 Vilken dröm att ha denna i vårt sovrum som sedan vi flyttade in i vårt hus (2 år sedan) inte haft någon belysning. Sjukt jobbigt nu när vi fått barn och det blir nååågra uppvak med skrik, bajsblöjor och spyor mitt i natten.

 21. Sofia

  De säljer 6 olika storlekar! Alltså vilken fantastisk vinst, skulle hänga sååå fint i vår kommande bebis rum! Håller tummarna för en vinst!

 22. Tatiana

  Vita EOS säljs i 6 olika storlekar. Micro, Mini, Medium, Large, XL och XXL.

  Visade sambon Fina Lyans tävling här,
  för att vinna den underbara lampan där.
  Han ställde sig upp och började rappa,
  så jag hakan min nästan tappa.
  Nu får jag inte tyst på honom alls,
  orden flödar för fullt ur hans hals.
  Enda som lugnar honom nu,
  är EOS toppenvinst från finaste du!

  God Jul! 🙂

 23. Ernesa

  Den säljs i Micro, Mini, M, L , XL och XXL

  Vore så fint att ha denna istället för felköpet som är på tok för liten för mitt höga vardagsrum.

 24. Ozzie

  Den säljs i sex olika storlekar.

  Efter 5 år fick jag äntligen som jag ville.
  Det började med ett spelrum för min kille.
  Sedan gick han med på drömmen min.
  Nämligen – en alldeles egen walk-in.
  Hur fint det än är och hur bra vi än gjort.
  Var det en sak vi helt glömde bort.
  Belysningen som faktiskt är A och O.
  Vinner jag lampan, är det där den ska bo.

 25. Jonathan Wictorén

  Svaret är: 6 storlekar, – 1 Micro, 2. Mini, 3, Medium, 4, Large, 5, Extra Large och 6, Extra Extra Large.

  Måste bara säga denna lampa är så otroligt fin! Skulle passa perfekt i vårat kök 🙂

 26. Isabelle Engqvist

  Svar: 6 st storlekar.

  Hoppas på vinst! Letat efter en taklampa till mitt rum sedan vi flyttade hit (2014) och ännu inte hittat en, de flesta är för dyra för min ekonomi. Denna skulle passa så bra in i mitt rum!!

 27. Alexandra

  Den kommer i 6 olika storlekar: Micro, Mini, M, L , XL och XXL. 😀

  Vilken drömsk lampa det är som att den består av små fluffiga moln. Kan tänka mig att det ser helt underbart ut när det varma ljuset strilar genom de vita fluffiga fjädrarna! Jag skulle hänga den i vardagsrummet över bordet. Det skulle bli så fint!

 28. Jasmine

  6 underbara storlekar och faktiskt i fler färger än vit.

  I mina tvillingars rum skulle den vara så fin! Det är vitt och pastelligt där men den tråkiga, enkla glädlampan utan lampskärm tar verkligen ner looken. De hade en usel rislampa som gick sönder. Mina fluffungar förtjänar en så fin lampa. Ett moln de han titta upp på innan de somnar.

 29. Olivia

  Jag ÄLSKAR denna lampan, vilken drömvinst! ✨

  Och svaret på frågan är: lampan.se säljer VITA Eos finns i 6 storlekar – med andra ord alla de storlekar som Eos finns i!

 30. Isabelle

  6 olika storlekar

  Så vacker, bedårande, den gör mig helt stum,
  ett ljus i mitt hjärta och tänt i mitt rum.
  Lampan.se ni gör det så lätt,
  att på läpparna mina sätta ett leende brett.

 31. Isabelle

  6 olika storlekar

  Så vacker, bedårande, den gör mig helt stum,
  ett ljus i mitt hjärta och tänt i mitt rum.
  Lampan.se ni gör det så lätt,
  att på läpparna mina sätta ett leende brett.

stats