Fina lyan

TILL TANDIS!

Sponsrad produkt
 
 
Gokväll!

Så härligt att vi är så nära julen. Idag har vi bara gjort en massa mysiga grejer.
Vi började med att Elise skulle till tandläkaren idag, såklart att man åker till jobbet på sin lediga dag 😉
 
Jag var lite orolig för att hon inte skulle vilja sätta sig i stolen och visa tänderna så jag preppade henne med klipp på youtube kvällen innan, vi tittade på klipp där barn i hennes ålder går till tandläkaren och räknar tänderna. Alla gör i princip på samma sätt så det är ett bra tips till er som har barn som snart ska gå till tandläkaren. Då vet dem vad som kommer att hända och hur det ser ut.
 
 
Elise var supertaggad och ville gärna åka redan klockan 7 imorse. Finklänningen från Mini Rodini som hon fått av Babyshop skulle på och att fota denna teaterapan nu för tiden är inte det lättaste.. 
 
 
Strumpbyxor och klänning kommer från Mini Rodini, hittar ni här och diademet kommer från Molo och det hittar ni här
 
 
 
Elise var superduktig hos tandläkaren! <3
Så himla stolt är jag, hon gjorde precis det hon skulle och lät tandläkaren räkna alla tänderna och även känna på dem, inge protester alls. Woho! Jag tror att klippen på youtube verkligen hjälpte till.
 
 
 
Vi hörs imorgon! <3
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: [email protected] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom [email protected]

stats