Fina lyan

Hjälp till körkortet

Samarbete
 
 

 

När jag hämtade paket idag såg jag att jag hade haft mitt körkort i nästan precis 11 år nu, jag minns hur jag kämpade med det och hur mycket tid och pengar det tog. Jag minns också hur glad och hur befriande det kändes att klara det!
 
I samarbete med iKörkort.nu så vill jag tipsa er som är körkortstagen, eller kanske har barn som ska ta körkort, om den här sidan. Det är en tjänst som hjälper dig på vägen mot körkortet, du kan läsa teorin i en sammanfattning, träna vägmärken och göra träningsprov. Det finns 1300 frågor och alla har tydliga förklaringar.
Jag önskar att den är sidan fanns när jag tog mitt körkort, det hade gjort det hela mycket enklare och roligare tror jag.
Du behöver inte sitta på körskolan som jag gjorde utan hemma i soffan eller t.o.m. på bussen eftersom tjänsten även finns som en app i din telefon (iPhone och Android).
 

 
RABATTKOD!
 
 
Om ni är sugna på att testa tjänsten så har jag en kod till er som ger 30% rabatt, angel koden: FINALYAN30 
 
(gäller en vecka fr.o.m. idag)
 

 
 
TÄVLING!
 
Jag har även fått möjligheten att lotta ut 5 gratis medlemsskap!
Allt ni behöver göra är att motivera varför just nu ska vinna. vilket du gör i en kommentar till det här inlägget.
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. PIllan

  Det skulle vara toppen om min dotter Filippa fick detta hjälpmedel! Hon går på skidgymnasium i Falun och har därför lagt körkortet lite på "framtiden" då hon inte är på hemmaplan. Men med detta verktyg skulle hon kunna börja så smått med teorin under lediga stunder!

  //PIllan

 2. Emma w

  Mannens stora tjej har äntligen tagit tag i livet och både börjat plugga upp betygen och prata om att ta körkort. snart fyller hon år och detta vore verkligen en toppenpresent till vår tjej som haft det tufft ett tag och ett perfekt första steg mot drömmen.

 3. Marie K

  Åh, detta låter som en skänk från ovan… Äldsta dottern är precis i stargroparna med att ta tag i körkortet, eller hon fyller 17 snart, så lite sena är vi ju. Men med flera syskon, varav ett barn som ammas varken hinner eller har jag råd just nu att låta henne "bo" på körskolan. All hjälp hade varit helt fantastisk och hade fått det dåliga samvetet att må lite bättre…

 4. Therese

  Skulle jag vinna detta blir det min sambo som får vinsten då jag är trött på att skjutsa runt honom och han är för lat att ta tag i saken själv, tror det här skulle pusha honom lite mer. Skulle underlätta för oss båda vid lämning och hämtning utav barnen dessutom.

 5. Lovisa

  Då det är endast några månader innan jag körkort får ta, hade jag blivit riktigt glá! Jag vill ta körkort fort, så jag får det gjort och för att kunna resa till annan ort. Detta hade gett mig en bra grund, så jag kan fixa körkortet om en stund! :))

 6. Helena

  Jag vill i min sambos omedvetenhet nominera honom att vinna då det skulle underlätta i framtida besök till och från diverse besök i väntans tider! Skulle han vinna skulle han nog få en liten morot i att verkligen ta tag i det. Hejja hejja min Philip! 🙂

 7. Kelly

  Då jag läser naturvetenskap & är på mitt sista år skulle det vara super att ta körkort som en tidig studentpresent till mig själv. Anledningen till varför jag väntat är för att jag haft så många ämnen att handskas med.
  Att kunna få ett medlemskap skulle underlätta för mig att ta körkortet, för då kan jag plugga via en app under min resväg till skolan (tar 40 min).

 8. Zane

  Jag brukar dra att det är pengar som gör att jag inte har körkort än, men det håller inte längre. Med en gratis medlemsskap skulle jag inte ha några bortförklaringar. JAG MÅSTE GA KÖRKORT! Hela min kareer står på spel faktiskt…utan att kunna köra bil blir det svårt att utvecklas i min bransch. 😉

stats