Fina lyan

För att undvika kaos…

 
Det petas en del i maten vissa dagar här hemma och för att undvika tjaffs och bråk vid varje måltid försöker jag komma på lösningar… ett tips har varit att låta barnen hjälpa till med maten. Jag gillar egentligen inte det, jag vill helst vara själv i köket när jag fixar mat. Jag är inte bara rädd för att dem ska bränna sig, jag vill inte ha kaoset som blir heller… det fixar jag bra själv 😉
 
 
Men, vad gör man inte för husfriden… kidsen fick hjälpa till att göra pizza igår, eller… jag gjorde iordning alla tillbehör och lät dem gå loss och ”dekorera” pizzan. Mycket nöjda kids, inte mycket kaos och ingen brände sig. 
 
 
Hur gick midagen då? Den gick riktigt bra och båda åt upp!
Jag ska försöka göra det enkelt lite oftare och låta dem hjälpa till, de verkar uppskatta maten mer och vet vad det är som serveras.
 
 
Jag toppade min bit med parmaskinka och ruccola. MUMS!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats