Fina lyan

Ungsbakad torsk med ägg- & räkröra

 
Igår blev det tyvärr inte att kidsen hjälpte till med maten, men de fick välja mellan kyckling eller fisk dagen innan så lite fick dem vara med iallafall 🙂 Huvudsaken var att dem åt!
 
 
Den här maträtten är såå enkel och god. Jag vet inte varför jag inte gör den oftare..
 
 
Skala och koka potatis.
 
Sätt ugnen på 175 grader. 
 
Lägg torskryggfileérna i en form. Hacka rödlök smått och lägg ovanpå fisken, häll på hackad dill och salta lite lätt. Pressa citron över och avsluta med olivolja, ca 2-3 msk. In i ugnen ca 12 minuter!
 
Koka två ägg under tiden och skala en handfull räkor. Hacka ägg och räkor, blanda med hackad dill.
 
Bryn 50 gram smör i en panna och blanda med de hackade äggen och räkorna. 
 
MUMS!
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats