Fina lyan

Vård av barn x 2

 
 
 
 
 
 
 
Godmorgon!

Idag blev det tyvärr ”vab”. Båda barnen blev bättre häromdagen men igårkväll så fick Elise en febertopp på nästan 40 grader och imorse hade Colin också feber. Så idag är jag hemma med båda barnen som inte har feber nu, men de leker fint tillsammas och solen skiner så jag är ändå ganska så nöjd. Jag kan jobba lite hemmifrån. 
 
Jag har synkat mina kalenderar, jag har varit dålig på att uppdatera de båda och det kan ju ställa till det ibland. Speciellt när förskolan är stängd och man inte har koll på det 😉 Jag är fortfarande mycket nöjd med min personliga almanacka och har alltid med den med mig i väskan, ska bara bli bättre på att skriva i den direkt. 
 
Mobilskalet från Ideal of Sweden är också fortfarande en stor favorit, jag ser faktiskt dessa skal på de mångas telefoner och jag förstår varför. Det finns ju en uppsjö av olika märken och olika prisklasser, men här får man verkligen mycket för pengarna. Det är riktigt bra kvalitet och det samlas ingen smuts mellan telefonen och skalet som det kan göra på vissa skal.
 
Nu ska jag skriva klart en intervju 🙂
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats