Fina lyan

Bästa matkasse

I samarbete med Matkasse.nu
 
 
 
Brukar ni ha matkasse?
 
 
Det är ju väldigt vanligt nu för tiden faktiskt och det har ju gått fantastiskt snabbt att slå igenom på marknaden med det här konceptet. Vilket jag såklart förstår i vårt stressade samhälle, men det är bra att det finns av flera anledningar. Dels tiden man sparar, men även för miljön och för att inte glömma; man testar nya rätter dessutom.
 
Vi brukar ha detta ibland och har provat lite olika. Både färdiga kassar och kassar man själv plockar ihop matvarorna, såkallad matbutik online. Jag föredrar det sistnämnda, eller de butiker där man väljer ett recept och kan plocka varorna man behöver direkt från receptet. Jag vill gärna veta vad vi ska äta innan jag beställer. Men alla är ju olika vilket är bra, och tjänster finns som passar oss alla. 
 
Jag har märkt att det finns en hel uppsjö av företag som erbjuder den här tjänsten och många fler än vad man kan tro. På Matkasse.nu kan man se alla företag samlade och jämföra priser samt se recensioner om de olika butikerna och matkassarna. Förutom att jämföra så finns det en flik som heter ”Rabattkoder”, det är min favorit och jättebra för oss kunsumenter att slippa leta runt efter rabattkoder på nätet. För det brukar jag alltid göra innan jag beställer något, även om det är mat eller något annat ;). Under ”Jämför matkassar” kommer alla matkassar upp som finns, hur många personer den är till, i hur många dagar den räcker, hur mycket den kostar och dessutom är rabatten också inlagd så man lätt kan se vilken som egentligen är mest prisvärd.
Man kan även söka via ”Ort” om man är osäker på om det finns i den orten man bor i. 
 
Så nästa gång ni ska beställa hem en matkasse, testa att gå via ”Matkasse.nu” för att hitta din bästa matkasse!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats