Fina lyan

Heja barnvänliga förpackningar

 
 Mina barn gillar att äta fil/yoghurt med flingor, helst varje måltid om dem hade fått. Det är ju enkelt att äta så jag förstår dem. När dem är med i affäen och vi går förbi flinghyllan så vill dem ju ha alla paket med barnfigurer på, helt Elsa och StarWars.. men det är ju massor med socker i dessa!
 
Jag har stört mig väldigt mycket på att allt som är onyttigt är förpackat så inbjudande medans det nyttigare alternativen inte alls lockar barnens ögonen. Nu är inte den här förpackningen jättekul men lite bättre än en vanlig müslipåse, hoppas att fler följer efter då det blir lättare i affären att välja med barnen.
 
Såg dessutom att produkten kommer från min stad men finns tydligen bara i butiker i Skåne, det är inte sponsrat 😉
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats