Fina lyan

Sista pusselbiten

 
Jag har fastnat. Jag vet inte vad vi ska ha på skåpet här. Till vänster sitter vår tv, vår nya faktiskt.. den gamla slutade att fungera med Apple-tv, sjukt skumt… men 5-6 år hann vi ha den i alla fall, det är väl länge nu för teknikprylar 😉 Jaja, nu var det inte tv´n jag skulle blogga om.. jag vill ha något ovanför skåpet här men vet inte riktigt vad, ampeln ska flyttas och en stor rund spegel har jag faktiskt funderat på, men vet inte hur stor eller om det blir för mycket där. Har ni några tips?
 
 
Här till vänster har kidsen fått en hörna, vi har flyttat upp nästan alla leksaker på deras rum och likaså lekköket. Himla skönt att få bort det, men det blev lite trångt där uppe så det lilla möblemanget från Alice and Fox fick flytta ner, perfekt när dem leker då dem gärna sitter här. 
 
 
Känner annars att vi börjar få ordning på det mesta här nere och det känns riktigt trivsamt. Har dessutom beställt nya köksluckor, kakel och bänkskiva. Allt i vitt! Ska bli sååå skönt att få nytt kök också, men det är tyvärr 4 månaders väntetid på det.
 
 
Pionerna från Helsingör börjat slå ut och dem ser ut att bli riktigt fina och många.
 
 
En av mina favoritblommor, måste verkligen plantera en buske till nästa år i trädgården.
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats