Fina lyan

Stort rea-tips på Country Dreams

I samarbete med Country Dreams
 
 
Igår när jag och Emma var iväg på lite shopping och lunch så hade jag på mig den här härliga skjortklänningen i linne från Morris, den är vädligt skön då den är i 100% linne. Jag får extra mycket sommarkänsla av den och passar både till en lunch eller dag på stranden. 
 
Country Dreams drog igång sin stora rea idag och den här klänningen är just nu på rea HÄR.
Jag har storlek 36.
 
 
Skorna kommer från Vagabond, suuupersköna och lätta att gå i. Dem är lite små i storlek så jag har storlek 40 i dessa, vanligtvis har jag 39. Dem hittar du HÄR. Finns även i svarta HÄR.
 
 
 
 
 
 
Och väskan!
Älskar det här mönstret från By Malene Birger som ni vet och nu kan man fynda flera modeller i den här senaste designen för sommaren HÄR till 30%. Jag har modellen Grineeh, lite mindre än min förra och perfekt för att få med sig den stora kameran och annat man kan behöva under en dag. 
 
 
Missa nu inte Country Drems stora REA som börjar idag,
jag ska in och kika runt nu så jag inte missar ett riktigt fynd 🙂
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats