Fina lyan

25% PÅ POTTERYJO

Jag har länge tyckt att Mateus-porslinet är såå fint och hade gärna haft en uppsättning tallrikar, men dem är ju inte direkt billiga och har inte hittat några supererbjudanden på dem heller. Men när jag såg dessa tallrikar från PotteryJo, tror att jag såg dem först hos Anna Kubel eller Jasmina Bylund, så tyckte jag att dem var finare och till bättre pris 🙂
 
Nu är det dessutom 25% på allt från PotteryJo (alla tallrikar och skålar) här, så vi tänkte faktiskt slå till på dem. Men nu kan jag inte bestämma mig för färgen. Jag tror att det blir vita vanliga, men sen har jag svårt.. vill gärna ha rosa, jag tycker att det är så fint! Så om vi tar rosa djupa, till pasta och soppa, åhh så fint! (tycker inte Marcus…) och den blåa assietten. Båda passar till vitt, men man brukar ju inte duka assiett och djup tallrik samtidigt så dem behöver väl inte matcha? Eller vad tror ni?
 
Ska jag släppa det rosa… kolla in färgerna och ge mig lite råd.
Vet inte hur länge erbjudandet gäller så snabba råd! 😉
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats