Fina lyan

ATT RAMA IN

I samarbete med BGA Fotobutik
 
 
Den här förstoringen på kidsen är min absoluta favorit här hemma, både ramen och framkallningen är av riktigt bra kvalitet och kommer från BGA fotobutik, den kom dessutom inramad och klar. Ni vet ju att jag tycker om att fota och framförallt fota mina barn. Jag har en överfull dator med bilder på dem och det är nog dags för att uppdatering av den här tavlan. Jag tycker om foto men jag gillar inte att tapetsera mina väggar med en massa foton, visst en tavelvägg i sovrummet. Men jag byter hellre ut innehållet i ramarna än fyller upp väggarna tills man knappt ser väggfärgen 😉 Ni vet, som hos vissa gamla människor haha.
 
 
 
Jag tycker om att blanda mina egna foton med fotokonst eller tryckta postrar. Det är kul att hitta sånt som passar med min ”egen” konst i form av foto på barnen, där det får en annan betydelse tillsammans eller bildar en röd tråd. Något som gör att man tittar en extra gång på väggen och gärna vilar ögonen på. 
 
Hos BGA kan man hitta det mesta och lite till, postrar, affischer, tavelramar och tavlor. Jag gillar att man kan få sina förstoringar inramade och klara. Vill man dessutom ha olika storlekar på ramarna så är finns dem i alla möjliga storlekar och färger, men ändå så kan man hålla sig till samma design av ramen. Något jag tycker är snyggt för att ge ett stilrent intryck. 
 
Apropå foton så har ju träden börjat att skifta i höstfärger, så nu väntar jag bara på en ledig dag med perfekt väder, perfekta humör på kidsen och kanske lite höstiga kläder… så är vi redo för lite höstfoton! Dags att uppdatera bilden på kidsen känner jag. Det är ju så himla fint med höstbilder och ljuset brukar vara magsikt!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats