Fina lyan

HALLOWEENKLÄDER

I samarbete med Partykungen
 
 
 
Sista oktober närmar ju sig och för varje år som går så blir det mer och mer vanligt att vi firr Halloween. Jag vet inte om det är så genrellt, men jag tror att vi tar till oss dessa olika helger för barnens skull. Barnen älskar ju att klä ut sig och missar gärna inte chansen till detta. För några år sedan fanns det inte alla samma utbud på dräkter som det finns nu, nu kan man hitta hur mycket som helst, både till barn och vuxna. Vissa är riktigt läskiga, speciellt dem till vuxna men även till barnen.
 
Vet ni varför man firar Hallowen? Jag visste inte så jag var tvungen att kolla upp det… det kommer från den keltiska helgen Samhain då de dödas själar ansågs återvända till jorden. Människorna klädde ut sig och gick och tiggde mat och dryck till festen. Ljusprydda pumpor sattes ut för att mota bort ondskan.
 
Tidigare år så har det ju knackats på dörren här hemma och vissa barn som har kommit ser riktigt läskiga ut och om Colin hade öppnat så hade han blivit rädd. Jag vet inte om jag verkligen tycker att det här dörrknackande är helt okej egentligen, kanske till dem man känner men jag ska försöka hålla mina barn hemma så länge det går från att knacka på hos folk och tigga godis. Vad tycker ni?
 
Vi ska fira lite Halloween med vänner och barnen får klä ut sig, men mina barn är ännu för små för blodiga och dräkter med vapen tycker jag. Men det finns massor av maskeradkläder som är både söta och roliga som inte är läskiga. Jag har plockat ihop mina favoriter här från Partykungen som har ett riktigt stort utbud!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats