Fina lyan

MATCHA REVÄRBYXAN

Det kommer mer och mer bekvämt mode, framför allt när det gäller byxor. Ingen kan vara gladare än jag! Men om man är ovan att klä sig i lite annorlunda modeller som inte så sitter så tight så kan det vara svårt att se vad som kan passa till… jag kommer här med tre tips på olika stilar, men samma byxa! Revärbyxan!
 
Jag tycker själv att det svårt ibland så därför tänker jag att det kan vara uppskattade tips! Jag tror ofta att jag inte kommer att passa i vissa plagg som sitter snyggt på andra, men det gäller att prova, prova och prova. Oftast är det snyggt, och tycker man det själv så blir det även snyggt i andras ögon, det gäller bara att känna sig bekväm tror jag.
 
 
För det första, den här byxen känns väldigt mycket ”höst”, så till en gosig tröja och ett par snygga sneakers så gör dem sig perfekta. Det här är min stil rakt igenom! Grått, svart och en klick rosa! 
Emma hjälpte mig att ta fotona, så det här är utanför hennes hus. Underbar miljö var man än vänder sig. Ni följer väl hennes blogg?
 
 
 
 
Byxor / Tröja / Halsduk / Skor (adlinks)
 
 
Till fest funkar även byxan perfekt. Jag föredrar en tightare överdel till bylsigare byxa, eller lite mer ”avklätt”, t ex ett linne. Nu till hösten vill man kanske har lite mer påklätt och den här toppen funkade bra tyckte jag. På med ett par klackar så är du klar!

 
Både topp och skor är ”gamla” men skorna är från Ellos och toppen från Gina Tricot.
 
 
 
Tredje stilen funkar till en arbetsdag med bekvämare skor, jag tycker att det funkar bra med skorna då man visar lite av anklarna. Hade byxan varit längre eller skon högre i skaftet så hade det enligt mig inte varit lika snyggt. Med en kavaj till byxan så är du redo för möte! 😉
 
 
Kavajen kommer från H&M och skorna likaså, dock från förra eller förra året igen.
 
 
 
 
Det här var ju ett nytt sorts inlägg här på bloggen, vad tycker ni om det?
 
Klicka gärna på hjärtat så er jag om ni uppskattar det, eller om ni orkar så skriv gärna en kommentar om andra önskemål eller liknande. Jag blir sååå glad då!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats