Fina lyan

STHLM TUR OCH RETUR

 
Efter en lång dag har jag äntligen landat i soffan med ett glas bubbel.
Imorse flyg jag till Sthlm för att besöka Åhrens och att uppdatera mina kunskaper inom tandblekningen.
Då det är jag som i princip gör alla tandblekningar på vår klinik så känns det skönt med ny fräsch information och uppdatering av min gamla hjärna. Det är ju ändå 11 år sedan jag tog min examen.
 
Jag skriver mer om mitt yrke i min bloggSmile.se, så in där och läs om ni är intresserade. Hela sidan har uppdaterats och blivit mer ”i tiden”, bloggen har fått mer struktur och behagligare att läsa. Kom gärna med synpunkter om ni har några om den sidan. Kika även på Helsingborgsklinikens sida, där finns det en film från kliniken som är väldigt uppskattad!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats