Fina lyan

TIPS TILL FARSDAG

Inlägg i samarbete med Presenttipsen.nu
 
 
 
Snart är det farsdag, igen. Haha, jag tycker att det är farsdag oftare än morsdag?! Såklart påpekas detta här hemma och dessutom är det internationella mansdagen, dagen efter! Det har jag redan fått höra ett par gången, såklart med glimten i ögat.. så är jargongen här hemma. 
 
Dock är inte det en massa presenter det hintas om, utan fotmassage, frukost på sängen och annat sånt lyxigt för en småbarnsförälder. Det är ju nästan jobbigare än att ge en present ibland, faktiskt 😉 Men såklart blir det nog både frukost och ett paket till honom på pappa-dagen. Att hitta presenter är inte alltid så lätt, speciellt inte på farsdag, en slips är ju inte alltid så kul.
 
Presenttipsen kan man få tips om presentet till t.ex. farsdag eller något annat man vill fira. Man kan välja olika kategorier och nu valde jag ”pojkvän”, men det finns flera olika katgorier att välja mellan beroende på personen man vill skämma bort.
 
I kategorin kommer det upp passade presenter, klassiska och en del annorlunda tips som man kanske inte annars hade tänkt på men faktiskt är bra tips. Man klickar på produkten och hamnar diekt hos butiken som säljer varan. Smidigt och enkelt, man slipper googla och leta på flera olika sidor efter inspiration och dessutom kanske man hittar något oväntar, inte bara en slips 🙂
 
Nu kan jag ju inte berätta vad jag hittade att ge till Marcus, men jag fick en hel del inspiration. Allt från julkalendrar, Zlatan-parfymen till ölprovning. Man kan t.o.m. få den inslagen och skickad direkt till honom, snacka om service. Det här är ju inte bara ett tips till farsdag, inför jul kan det vara super att använda sidan för att få inspiration och för att kunna få julklappsshoppingen avklarad lite snabbare kanske. Det svåraste är ju egentligen att komma vad man ska ge, kan jag tycka, det blir ju ofta samma saker eller något som personerna kanske förväntar sig att kanske få. Då kommer den här sidan lätt till anvädning! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats