Fina lyan

VÄLAKAOS & HÖSTSKOR

 
Innehåller reklam för Jollyroom
 
 
Elise är en riktigt tjej-tjej, haha. Att få hänga på Väla tycker hon är himla spännande och ni ser ju hur taggad hon är är på bilden 😉 Newbie-koftan från förra året funkar fortfarande, den är verkligen en favorit!
 
 
Det är hur kul som helst att hänga med henne i butiker, hon kan stå och välja saker i evigheter. Är man av med henne så vet man att hon står vid hyllan där allt krimskrams finns, det älskar hon!
 
När vi var klara och på väg mot utgången så sprang hon framför mig och följer linjen som går på golvet i stenplattorna, bara det att hon slutade inte springa och sprang mot svängdörrarna, en sån som snurrar runt. Jag är för långt ifrån och hinner inte ikapp henne och hon hinner precis gå in i snurrdörren och på väg ut mot parkeringen. PANIK! Men som tur är så var det en kvinna i samma ”lucka” som hon sprang in i och tog henne i handen. Dessutom hade hon barn på samma förskola, vilken tur! Usch, så rädd jag blev… Elise skrattade bara, jäkla busunge!
 
 
De nya skorna var alltså väldigt lätta att springa i! 😉
Dem kommer från Luca och Lola som ni hittar på Jollyrom. 20% rabatt just nu!
Rejäl sula, lätta med skönt foder, och snygga!
 
 
Elise har sin vanliga storek, 25. Normala i storlek!
 
 
Colin fick nya kläder dagen innan, när han och jag var på Väla. Ett set från H&M, såg det på min väns barn och han såg så cool ut så jag var tungen att härmas!

 
SÅ himla fint med alla löven nu, jag väntar på en riktigt fin och solig dag för lite höstbilder.. hela helgen regnade ju bort..
 
 
Colin har också nya skor. Han fick välja själv och valet han gjorde var ju mitt i prick!

 
Supersnygga! Jag hade kunnat tänka mig ett par liknande faktiskt. Det här är en rejäl sko, bra stöd och lätta att ta på. Förstärkt tå och snygga detaljer. Sjukt bra rabatt på dem just nu dessutom!
Ni hittar skorna här (LÄNK)
 
 
 
Mina fina höstkids, blir så mallig över dem… <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats