Fina lyan

SINGELFRANSAR – TOVGRIMS

 
 
 
 
Som jag berättade häromdagen så skulle jag ju göra en en fransförlängning för första gången idag. Tovgrims som är en nyöppnad skönhetssalong här i Maria Park/Mariastaden har flera tjänster, bl.a. fransförlängning. Jag gjorde ju en superskön massage där för ett par veckor sedan som jag berättade om, och eftersom jag var så nöjd med bemötandet där så var jag bara tvungen att testa att fixa fransarna också. Jag hade egentligen tänkt att bara boka trådning och färgning, men jag är glad att jag testade. SÅ FINT!
 
Jag gillar inte när man petar i mina ögon och var faktiskt lite nervös inför detta, och när jag fick veta att det skulle ta två timmar så blev det inte bättre. Men, efter tvätt av ögonen så var hur skönt som helst, kändes knappt! Hade vi inte pratat så hade jag garanterat somnat där. Perfekt egentid för en trött mama!
 
Mira som tog hand om mig var så lätt på handen och lyssnade på mina önskemål, jag ville inte ha några ”partyfransar” utan mer naturliga men ändå snygga. Jag tycker att hon lyckades att möta mina önskemål alldeles perfekt. Det jag har är singelfransar och det sitter alltså en liten frans på varje av mina egna fransar. Över 100 st på varje öga som ditsatt en och en, vilket jobb!
 
Jag tror att jag har ett nytt beroende…
 
Här hittar ni deras prislista, passa på nu när det är erbjudande!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats