Fina lyan

ELODIE DETAILS SS/18

Idag släpps Elodie Details vår och sommar kollektion för 2018. Som ni vet sedan tidigare så är Elodie Details mitt favoritmärke till bebisar när det kommer till åkpåsar, mössor, napphållare, väskor, ja… det mesta dem gör är helt fantastiskt. I år är ingen undantag och jag är nästan nykär i märket igen, vilket såklart har att göra med att det kommer en bebis till sommaren som kan utnyttja produkterna <3

 

Ska vi ta en titt på mina favoriter bland nyheterna då?

 

 

Drybibs” eller dregglisar är väldigt användbara och det går åt i perioder, såklart ska dem vara söta och matcha outfiten, jag gillar att det finns lite annorlunda former att välja på nu, tidigare var det bara den vanliga ”snusnäsduken”.

 

 

 

Haklappar är livsviktigt, i ett par år, till Elise hade vi bara haklappar från Elodie, dem är mjuka och går att tvätta, Den som går över axlarna är perfekt, vi hade en med ”vingar” som användes flitig. Dem kladdar på helt fantastiskt dem små!

 

 

 

Napphållare! Napphållare var faktiskt det som startade Elodie Details från början, det finns massor av fina och jag tycker att det är sååå sött med matchande napp och napphållare.

 

 

 

En helt ny, nyhet är skötbäddsöverdragen! Underbart och fina och ett måste i vårt hem!

 

 

Solhatten var en nyhet förra året men i år kommer den i uppdaterad version även till nyfödda <3

 

 

 

Parasoll och vagnar i ny design, parasollet är ju sååå fint med knoppen där uppe. Helt klart ska bebisen ha det, vagnen har vi haft i två upplagor. Rekommenderas! Bra funktioner och stadig!

 

veckaa1

 

En annan helt ny nyhet är dessa påsar, så smart att förbereda veckan med kläder eller varför inte göra packningen enklare. En pryl till den som har allt!

 

Hela kollektionen kan ni ju se på hemsidan, den fanns massor av fint och kunde inte länka till allt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats