Fina lyan

PIFFA SPJÄLSÄNG

Innehåller adlink
 
 
 
SpjälsängHandtag
 
Hej på er! 
Jag sitter här och nattar kidsen och bloggar samtidigt, det är nog första gången jag gör det. Vet inte varför jag inte tänkt på det förut. Dem kräver inte mycket, endast att vi är här uppe på samma våning som dem när dem ska sova. Ibland har jag kört hemmaträning samtidigt men det blir inte mycket av det nu för tiden, även om jag borde.. jag kom dessutom hem från en välbehövlig gravidmassage ikväll på Tovgrims, hon är så himla bra! Jag har haft huvudvärk varje dag i flera veckor och det beror säkert på spänningar i nacke och rygg. Jag var tydligt väldigt spänd i nacken idag, hoppas att det hjälper lite.
 
Jag har funderat lite på det här med spjälsängen, jag drömde ju om en säng från Sebra men åtta tusen tycker jag är lite väl saftigt för en säng, faktiskt! Jag har istället siktat in mig på den här fina spjälsängen från IKEA som heter GONATT. Den har hela sidor och avtagbar framsida, det gillar jag! Dock gillar jag inte de stor knopparna på lådorna under sängen men tänkte att man kunde piffa den med enkla läderhandtag, från Åhlens. Jag vet att IKEA också har liknande handtag men jag tycker att dessa är finare med kanterna.
 
Vad tror ni? Det hade väl blivit fint? Dessutom passat bra i vårt somrum tänker jag. Den kommer ju att stå nära ett fönster och då är det ju bra med heltäckade huvudgavel. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats