Fina lyan

PROVSVAR

 

Alltså dessa brev.

Jag får dessa kuvert från Region Skåne alldeles för ofta och varje gång får jag panik. Vad är de nu dem har hittat tänker jag… en dag hade jag tre kuvert i brevlådan samma dag. Idag hade jag bara ett. Men jag vet att dåliga besked får man inte i brevform, så det är ju alltid lite lugnande. Men ändå.

Idag kom provsvaret från Koniseringen, alltså den lilla operationen man gjorde på livmodertappen för att ta bort cellförändringarna och se så att dem inte hade utvecklat cancer. Risken fanns ju och ni vet ju min historia nu så jag har ju svårt att låta bli att tänka steget längre, det värsta. Men idag, redan efter 2 veckor så kom provsvaret att det ”bara” var cellförändringar och ingen utvecklad cancer! SÅ HIMLA SKÖNT! Det känns som om allt börjar ordna upp sig nu… fler stenar faller från mitt bröst. Ska dock gå om 6 månader igen för nytt cellprov. Jag kunde ju inte låta bli att tänka tanken, att allt som hänt mig hänger ihop… men det är bara tillfälligheter.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thessan

    Letade upp detta inlägget igen för nu är jag i samma sits, dessa förbaskade cellförändringar! ? Har min operation på måndag och är så himla nervös! Hjälper lite att läsa om dina erfarenheter…

    1. finalyan

      Åh! Det kommer att gå bra, inte alls trevligt eller någon man ser fram emot men det är skönt när det är gjort. Hoppas att du får provsvaren snabbt! KRAM!

stats