Fina lyan

BJUDA HEM

I samarbete med AZ Design

 

Tittar tillbaka på bilderna från Elise´s dop…

 

Den här helgen  har vi inget planerat, så himla skönt. Vi har valt att inte planera in något för alla kommande helger fram till advent är uppbokade. Är det inte dop så är det spa, haha. Ja, alltså allt är roliga grejer men det är skönt med en fri helg också. Lite andrum. Det känns som om vi har haft hur mycket som helt senaste tiden, också roligt men vi har fixat och donat fest och kalas lite väl mycket på senaste tiden. Det är kul, men tar mycket tid och ork, städas innan och efter, handlas, fixas och serveras. Men som sagt. det är kul men man blir också trött. Är extra trött nu efter allt dessutom.

 

Dopet närmar ju sig, i den kyrkan vi är så finns det inget ställe där man kan vara efteråt som lockar, När vi döpte Elise så hade vi faktiskt dopfikat hemma men den här gången ska vi ha det på Linneaträdgården, skönt men lite tråkigt… inte samma känsla med att dekorera och förbereda.

 

 

 

Vi får fira hans ett-års kalas rejält istället och gå ”all-in” då. Synd att vi inte har hunnit flytta till nya huset då, där är det ju mer plats än här. Men där lär ju bli många kalas där, tre kids… ja, vi har väl något att fira varje månad sen. Är det inte skolavslutning så är det kalas eller någon annan bragd dem klarat av 😉 Livet är ju en fest!

 

Man kanske skulle investera i lite kalasmöbler att ta fram när det blir såna tillställningar, lite fällbara bord och stolar. Här finns bankettstolar till bästa pris! Bara att stuva in under trappen eller liknande. Vi har faktiskt mycket bättre förvaring i huset, det behövs verkligen! Åhh börjar verkligen längta efter flytten nu, ska bli så skönt med större och få ta hem folk där 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats