Fina lyan

ADVENTSKALENDRAR TILL ALLA

sponsrat inlägg

 

Alltså snart är det jul, helt galet. Om mindre än 7 veckor är det första advent och då bör ju kidsens adventskalendrar vara fixade. Jag brukar ofta vara ute i sista stund och dessutom hålla på att göra egna… i år tror jag att jag köper färdiga helt enkelt. Adventskalender här ju till julen och nedräkningen, en mysig och rolig tradition tycker jag och egentligen inte bara för barnen. Det finns ju hur många olika som helst som är anpassade till vuxna, det tycker jag är himla kul. Jag har dock inte fått någon själv, men i år kanske? Host, host… Tycker att det är något man ska få och inte köpa till sig själv.

 

 

 

 

Ett tips är ju att ge i farsdags-present, som är i lagom god tid innan december börjar. Det finns nog en kalender för alla. På Julklappstipsen.nu kan man lätt hitta något som passat dig eller den du vill ge en kalender till. Dem har nämligen samlat över 60 stycken olika kalendrar på sin sida. Allt från Kaffekalendrar till gourmet-vingummi-kalender, haha. Ja, allt finns 🙂  Om man ändå vill vara pysslig och göra en egen kalender så kan man köpa tomma boxar som är jättefina. Det finns t.o.m. en kattkalender, haha. Alltså en kalender till din katt..

Till kidsen har jag något år köpt en Pixi-kalender och slagit in böckerna i eget papper. I år skulle Elise nog väldigt gärna ha ”Babyborn” Kalendern, vilken dröm haha.  Colin hade nog helst velat ha en godiskalander….  Något år fick dem Lego-kalendrar också.. tycker att det är bra med grejer faktiskt, istället för godis och chokladkalendrar. Sen ska det inte vara något ”skit” utan något som dem vill ha och tycker om.

Jag själv hade blivit mer än glad för en skönhetskalender, Decléor, Lancômes eller Rituals hade jag inte tackat nej till 😉

Tänk att få en ny lyxig skönhetsprodukt varje dag att testa, precis vad man behöver i mörka december och när man lägger sina pengar på presenter till andra istället för sig själv. Eller om man gillar thé, att testa ett nytt thé varje dag, måste också vara riktig vardagslyx 🙂

 

Vilken kalander är din drömkalender?

 

Ni hittar den bästa adventskalendern (LÄNK) som passar dina behov på Julklappstipsen.nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats