Fina lyan

AIRPODS

Samarbete med Jackpot City

Apple AirPods

 

Usch, nu är även jag sjuk så det blev ingen träning idag såklart. Ont i halsen och snorig, precis som alla andra i familjen haft, Aaron är den som det är segast på och vaknar dessutom flera gånger på natten och vill sova nära, såklart. Fick dessutom en notis idag att han går in i en ny fas… ja just, det, 3 tänder är på gång i hans mun nu också. Så det är jättelägligt att jag är lite hängig nu. NOT.

Som jag nämnde igår så älskar jag mina stora hörlurar, förr hade jag alltid såna små i öronen ni vet. Jag tyckte att det var snyggare och såna stora hörlurar var bara för killar eller typ hiphoppare haha. Kanske en 90-talsgrej?

Jag gillar ju Apple så jag har kikat på AirPods, ni vet dem där små hörlurarna som man stoppar in i örat som inte har någon sladd? Alltså, jag tycker att dem ser lite löjliga ut, utan sladd… kanske för att jag är gammal haha. Snyggt på andra men jag hade sett roliga ut haha. Tycker ni att dem är bra? Dem ska tydligen pausa sig när man tar ut dem ur öronen. Smart. Jag har tänkt att försöka börja löpträna faktiskt, men jag vet inte om mitt ben pallar det än. Ska i alla fall testa, men då kanske det är bättre med små hörlurar när det skumpar lite? Fast kanske bäst med sladd så dem inte ramlar ut i skogen och man inte hittar dem, haha, Så typiskt mig i så fall.

Varför jag inte använder såna är för att jag tycker att jag får ont i öronen och det samlas mer smuts eller vax på något sätt. Samma grej när jag jobbar för då har jag alltid öronskydd. Så skönt att slippa det nu när jag är mammaledig faktiskt. Märker stor skillnad faktiskt. Apropå jobbet så var jag där igår och dem ska göra en del föreningar, så när jag börjar jobba igen så blir det Solo-group, så som jag jobbade innan. 7-13, 13-19 varannan dag. Jag är faktiskt riktigt nöjd med det, jag får mer dit med barnen och bloggen, dvs dagsljus även på vintern, haha. Mådde bra av att jobba så för Colin var liten och ser fram emot att gör det igen så länge Aaron går på förskolan i alla fall. När alla går i skolan sen så är det ju skolplikt och då är det ingen idé att vara ledig på förmiddagen helt ensam. Om man inte bara jobbar förmiddag då alltså 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats