Fina lyan

Ännu en detalj.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Ännu en detalj i sovrummet på plats. Har letat efter överkast ett tag nu men är inte alls sugen på ett tjockt överkast som bara gör att sängen ser större ut. Har köpt men det har lämnats tillbaka igen, så jag har försökt… men sen när jag såg en inspirationsbild på H&M med ett överkast i ”muslin-tyg”, ni vet sånt som snuttefiltarna är gjorde av? Då visste jag direkt att det var det jag ville ha! 😉 Dock var det slut i den storleken som vi behöver, då vår säng är 210 cm bred så behöver vi 250×250. Så mamma fixade ett till oss! Jag är SÅ nöjd! Gillar den röriga bäddningen, Går dessutom snabbare att bädda också 😉

Hämtade Marcus när jag bäddat med det och visade, så han vet hur han ska bädda sen 😉 Men har började dra i det för att sträcka ut det haha, som sagt… tur att jag visade honom 😉

 

Finns i mindre storlek på H&M fortfarande HÄR.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats