Fina lyan

ATT RESA EFTER VECKA 28

 

Kidsen hittade tydligen alla borttappade påskfjädrar i ett gammalt påskägg, så nu är riset överpyntat istället 😉 Blev ändå glad över att dem hittade fjädrarna, då dem är så himla fina!

 

 

Igår kom Taxfree-katalogen  och det betyder att resan är nära, har redan kryssat i vad som ska beställas och det är alltid lika kul att bli överraskad av sitt köp på stolen när man kommer på planet, haha.  Vi åker om 28 dagar och idag är det faktiskt 100 dagar till BF. Jag har fått en del frågor om hur vi vågar resa så ”sent” i graviditeten. Men jag är inte speciellt orolig, det är 2 månader innan beräknat och jag har ju gått över 10 respektive 16 dagar med barnen. Såklart kan allt hända och man ska ju inte utmana ödet. Jag pratade med vårt försäkringsbolag och kikade runt bland de stora bolagen, men inget bolag vill försäkra en gravid efter vecka 28 under resor utanför Norden. Eller jo, mamman är försäkrad men inte bebisen om man skulle behöva föda för tidigt.

 

Efter lite efterforskning så hittade jag faktiskt en försäkring som täcker även bebisen fram till vecka 34 har jag för mig att det var. Den täcker i alla fall oss under vår resa, om det nu mot förmodan skulle hända något.

Jag hittade den faktiskt via Vings hemsida, ingen reklam mer än ett tips från mig!

 

 

Äggskålen som ni ser har vi gjort själva, ett roligt pyssel som passar med barn. Användningsområdena är flera och den här är från förra året och håller än 😉

 

HÄR hittar ni en diy-guide hur man gör.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats