Fina lyan

BAKSMÄLLA

Igår var jag tillbaka till den kirurgen som tog bort min förändring som visades sig vara hudcancer. Han hade hittat en till fläck som han ville att vi skulle ta bort under hösten, men när jag var på hudkliniken på lasarettet så tyckte dem inte att jag skulle ta bort den. Jag blev såklart förvirrad av de olika beskeden och kontaktade ”min” kirurg. Han tog in en äldre hudläkare som tittade på mig igår och även han tyckte att vi skulle ta bort den, med tanke på vad den förra visade.

Det känns tryggt att dem tar bort den, såklart hoppas jag att dem har fel och att hudkliniken har rätt. Men jag känner att jag inte vill riskera något. Tar alla ärr i världen för att få vara frisk.

Imorgon ska vi ta bort förändringen på ryggen, jag tror inte att den har utvecklat något än men såklart kommer alla känslorna tillbaka igen. Väntan på besked. Det värsta som finns.

 

Man kan tro att jag är lättad efter mitt besked att jag inte hade spridning, men det är nog nu allt kommer egentligen. Det är svårt att förklara men bilden är rätt så ”spot on” 😉 Det får ta sin tid bara, även om jag är såå trött på det här nu. Vill bara att allt ska vara som vanligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats