Fina lyan

BARNMAT 7 MÅNADER

 

Hur går det med maten nu när Aaron är 7 månader? Man ska ju vara igång med mat men det är ju så olika hur barn är i den här åldern. Aaron har i alla fall varit den lättaste ungen att få i mat av våra tre.

 

Vi började försöka ge portioner vid 6 månaders ålder, jag har bara köp färdigmat men han har fått smaka lite av oss ibland, Men inget som varit som en måltid. Fram till någon vecka sedan så har vi trugat i honom mat, han har haft favoriter som har gått bra, ni vet den som alla kidsen gillar… spaghetti och köttfärssås. Men det kan man ju inte leva på. Men för någon vecka sedan så hände det något, han har fått en sjuk aptit! Bara gapar och det tar nästan inte stopp, snabbt ska det gå och man behöver (hinner inte) leka flygplan och allt vad vi höll på med innan. Han äter dessutom allt man ger honom.. ja, det är sant. Jag blev så glad när det här samarbetet med Organix dök upp, för vi har provat deras mat ett par gånger och den kändes så himla fräsch.

 

Nu har vi provat flera av mellanmålen och dem innehåller inte bara frukt men även granola, quinoa och annat mättande. Perfekt för Aaron som är ett hungrigt barn och slukar fruktpuré som ingenting. Inga onödiga tillsatser, ekologiskt och råvaror av högsta kvalitet. det känns bra när jag inte lagar egen mat (än).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats