Fina lyan

BEBISHÖRNA

Innehåller annonslänkar för Lekmer & Jollyroom

 

 

Gokväll fina!

Idag har vi haft en skön söndag med brunch och lite fix här hemma. Bebisen har fått sig en säng som vi såklart har fixat med, det är ju så himla mysigt! Han har fått en helt galen giraff, älskar den, från Jollyroom. Vi kan inte hålla oss för skratt när vi ser den, den är både rolig och fin på samma gång. Nu har vi inget rum till bebisen, så allt står i vårt sovrum men det funkar bra det första året såklart. Jag tycker att giraffen passar bra i ett bebisrum, har sett den flera gånger på olika Instagram-konton, även från USA.

 

 

Den blåa lekmattan har nog skymtat tidigare, den matchar bäddsetet i sängen och båda kommer från Elodie Details. Mattan är vadderad och kommer att fungera bra för bebis att ligga och leka på. Funkar även som en matta tycker jag 🙂

 

 

Den här fina glasballongen köpte jag på Mio, den finns i två storlekar och det här är den mindre. Den stora var slut men håller utkik efter den att hänga bredvid den lilla.

 

I sängen har vi bäddat med en sängorm från Jox, som säljs på Lekmer. Verkar dock vara slut just nu då jag inte hittar den på hemsidan. Den fungerar lite som ett babynest, gör det mysigare för bebisen och sängen känns inte så stor.

 

 

Sängen har smarta lådor undertill, dock gillade jag inte knopparna som ingick så vi valde att sätta på läder-handtag istället. Tycker att det blev riktigt bra 🙂 Vad tycker ni? Dessa handtag fyndade jag på Netto för ett tag sedan men finns ju på flera ställen att köpa, eller göra egna.

 

 

Åh så himla nöjd med den här hörnan! Färgerna passar bra ihop och till vår väggfärg smälter det in bra. Ska fundera ut vad vi ska hänga på väggen ovanför, tror att jag skippar en sänghimmel den här gången, men vi får se. Lite trött på dem faktiskt… men det bli ju så ombonat och mysigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra R

    Giraffen är underbar! Det står en sån inne på en inredningsbutik här i Gävle och jag kan inte låta bli att klappa den när jag går förbi.
    Vilken lugn hörna ni skapat till bebis, måste vara svårt att inte längta ännu mera nu. ?

stats