Fina lyan

Bestå hela vägen

Så! Ibland är vi snabba, när Marcus gillar mina idéer eller när jag helt enkelt bokar in honom för att hämta ett Blocket-fynd. Vi behövde ju 5 skåp från Bestå (IKEA-skåp) och lyckades fynda 3 st (2+1) på Blocket med lite överskåp som vi kunde plocka lite delar av till de resterande som jag köpte nya på IKEA.

SER NI, inte bara ”köphets” av nytt…

 

Tänkte jag sätta rotting på luckorna men kände att det blir nog för mycket för ögat. Det här blev så himla bra tycker jag och gillar att vi valde att behålla luckorna släta istället. Skåpet längt till häger har ingen lucka, eftersom det är ett element i vägen. Men jag tycker inte att det bli snyggt såhär, kan ju ända inte stänga in ljudanläggningarna. Sjukt att skåpen fick plats, exakt, verkligen exakt. Som sagt så ska vi fixa till en sockel, vilket vi ska göra av bakstyckena som satt på de små ovanskåpen som ingick i fyndet på blocket. Återkommer med bilder när vi löst det snyggt, om det blir snyggt alltså 😉 Allt för känslan av att det är platsbyggt. Den här tar ju mer plats är Billy-bokhyllan men det känns och ser rymligare ut nu tycker jag. Vi har ju flyttat ut bordet, men inte lampan. SÅKLART ska den flyttas med också.

 

Har en lampa på önskelistan som hade passat perfekt i hörnan, för det behövs en ljuskälla där. Hoppas att vi kan hålla denna ytan ”clean” som den är nu…. hur många tror det?! Haha.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats