Fina lyan

BOKFÖRA

 

Alltså, sitter med min bokföring och jag hatar verkligen det. Jag hade ett superlätt program förut men dem la ner det och dem tipsade om ett annat, som jag inte alls är överens med… jag har inte orken eller tiden att sätta mig in i det. Tycker alla dessa program är alldeles för mycket och för mycket funktioner för så små företag som mig. Behöver inte så mycket poster heller ju, bara det vanliga…

Jag har faktiskt funderat på att inte använda dessa dyra, stora program. Kanske boka en Excelkurs istället och helt enkelt köra det i Excel, har hört att det är enkelt att lära sig och man kan ju spara massor av pengar på det sättet. Ska höra med min revisor vad han tycker om det. Jag kör all bokföring själv och lämnar den till honom, så kollar han igenom och skickar in. Har funkat bra hittills, men som sagt… kunde nog spara både tid och pengar på att lära mig Excel och göra det själv.

Vad tror ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad jag fått lära mig om bokföring så är inte excel godkänt att bokföra i. Detta för att du inte ska kunna ändra i bokföringen utan att det syns. I vanliga bokföringsprogram så syns ju även strukna eller ändrade poster. I excel går det att dölja och radera utan problem vilket då alltså inte är godkänt. Jag använder själv Bokio och är supernöjd. Är ju dessutom gratis!

stats