Fina lyan

BOTOX

 

Idag var det äntligen dags för Botox igen, jag har gjort det en gång förut och nu vet jag att det fungerar och hjälper mig. Jag har skrivit utförligt om det efter första besöket HÄR. Där hoppades jag på att bli hjälpt med min spänningshuvudvärk, vilket jag blev så nu väntar jag ivrigt på att den ska börja verka. Det kan ta upp till en vecka innan jag märker det men sen håller det i sig flera månader. Det är 1,5 år sedan jag gjorde det sist men eftersom jag har varit gravid så har jag ju väntat annars så hade jag en bokad tid  ca ett halvår efter första injektionen och det kändes som ett lagom intervall för mig.

 

 

Jag har ju haft en del sjukhusbesök senaste tiden och när jag närmar mig sjukhuset så får jag lite lätt ångest, men hos Per så är det så hemtrevligt, inte alls stelt och vitt överallt. Man känner sig avslappnad och väl omhändertagen, ingen stress. Sen har jag lärt känna Per och litar på honom då hans kompetens inom plastikkirurgi och just ansikten är i toppklass. Vi diskuterade lite om mina delade magmuskler men det måste man avvakta ett bra tag till innan man börjar fundera på det. Jag ska göra mitt bästa för att få ihop dem så gott det går och stärka dem. Nu är dem heelt kaputt! Försökte även få råd om jag kunde göra något åt rynkan som går från näsa ner till munnen, men han vill inte störa min mimik. Ja, ni hör ju… han är seriös och vill inte bara sälja på en massa behandlingar som man inte behöver. Rekommenderar honom stark!

 

Per jobbar alltså på Alberiuskliniken här i Helsingborg!

 

Så skönt att få börja bli Liw igen, att få bry sig om sitt yttre. Vara lite ytlig, känna sig fin igen! Tänkte ta en omgång blekning på tänderna också, sånt man inte heller får göra när man är gravid. Vill påpeka att den här injektionen är den enda jag har gjort, jag har aldrig gjort fillers eller gjort något med läpparna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Bra att det hjälper dig med huvudvärken!! Oohh där sa du nått om tänderna, tack för påminnelsen. Jag var hos tandhygienisten precis innan sommaren och gjorde avtryck och köpte blekmedel och fick skenor med hem. Sen rullade sommaren på och jag glömde typ av det haha! Bäst att ta tag i det!! Jag tänkte köra det nattetid. Hur gör du?
  Kram

   1. Frida

    Tack för svar! Då ska jag köra nattetid också. Det var nog det min tandhygienist sa också blir bäst resultat nu när jag tänker efter. Känns så läskigt bara att ha starkt medel i munnen men det är ju avsatt för tänderna så jag får sluta nojja;). Vill ju få fina tänder ?

    1. finalyan

     Vilket märke på tandblekningen har du? Ingen fara, ta lite mindre första natten så det inte väller över på tandköttet bara. 🙂

     1. Frisa

      Whiteness perfect 10%.
      Ja men precis, det ska jag göra. Kan börja med lite mindre… Sen rekommenderade hon mig att inte bleka de två innersta tänderna i käken på varje sida för de ser man inte liksom när man pratat/skrattar. Bara onödigt tyckte hon. Så ”sparar” man lite gel också sa hon att ha till längre fram.

 2. Frida

  Bra att det hjälper dig med huvudvärken!! Oohh där sa du nått om tänderna, tack för påminnelsen. Jag var hos tandhygienisten precis innan sommaren och gjorde avtryck och köpte blekmedel och fick skenor med hem. Sen rullade sommaren på och jag glömde typ av det haha! Bäst att ta tag i det!! Jag tänkte köra det nattetid. Hur gör du?

stats