Fina lyan

COLIN 7 ÅR

Innehåller adlink

 

Idag firade vi Colins, att han fyller 7 år på måndag. Men eftersom vi åker på semester imorgon så passade det bättre att fira honom idag. Vi väckte honom med skönsång och den sedvanliga frukostbrickan, mycket viktigt i den här familjen,

 

 

 Sen var det direkt ut i parken och börja fixa inför kalaset, vi hade hyrt en hopp-kana och bjudit en massa kompisar. Vi grillade korv, åt glass och lekte. Så roligt upplägg när man fyller år på sommaren.

 

 

Något som verkligen var en hit, var dessa ”Cornhole”… ser inte mycket ut kanske men sååå kul! Beroendeframkallande spel nästan, man ska pricka hålen med ärtpåsar och tävla mot varandra. Väldigt poppis i USA och verkar komma hit nu.

 

 

Det var inte lätt att fånga kidsen på bild, men Aaron fastnar ju alltid och vilken fest han tyckte det var!

 

 

 

 

 

Elise stannade också för ett foto och snabbt leende haha…

 

 

När kalaset var slut packade vi ihop allt och gick hem för lite mer kalas med våra föräldrar. Slängde ihop en tårta av färdiga bottnar, Nutella, banan och grädde. Sen grillade vi Colins favorit; lamm! SÅ himla gott och tillbehören med örtig nypotatis, fetaostsallad och tzatziki gjorde det helt perfekt. Blev helt däckan efter maten och den här dagen… men Colin var Såå nöjd och hade svårt att somna ikväll. Han blev som vanligt alldeles för bortskämd och jag tror att han kommer ha svårt att åka på semester imorgon utan alla nya leksaker.

 

Nu ska jag packa!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats