Fina lyan

DOPPRESENTER

 

På begäran kommer lite önskningar till Aarons dop, kanske lite inspiration till er andra med bebisar också.

Jag tycker det är svårt att önska nu, han har så mycket redan och egentligen behöver han inget.. han har inget eget rum än men snart så. Har ju mycket från syskonen i leksaksväg och man vill gärna önska sig sådant som håller i flera år och som man vill spara. Men jag hittade lite, eller Aaron hittade lite som han önskade sig 😉

 

Kollaget är inspiration, så träleksaker i dova färger är välkommet. Vi har ju nästan hela Brio-serien av leksaker så färg har han gott om, oroa er inte 😉 Virkade leksaker kan vi inte få nog av! Sebra har mycket fint!

 

Det mesta från Design Letters är fint och snart börjar ju vår lille bebis att äta!

En sångbok med musik! Vi hade en till Colin men den användes så mycket att den slutade fungera, hade varit väldigt upskattat med andra ord.

 

Posters från Mrs Migehtto, dessa två´s historia gillade jag och tycker dem passar in i vårt liv. ”…Mr Tom är den sista draken som föddes vid sjön. Han var en av fyra drakar som överlevde. Tom står för styrka och hopp. När sjöns väktare ser Tom ger det tillit om att det kommer fler ägg i sjön, hopp om att drakarnas tid inte är över.”

”…Det flygande skeppet var det första de finurliga Havsbyggarna konstruerade efter Sagojägarnas elaka attack. Skeppet kan färdas i ljusets hastighet och är det enda fordon som kan ta sig genom portalen till och från sjön. Skeppet seglar ständigt ovanför ytan följt av små följebåtar.”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats