Fina lyan

EN MÅNDAGSLISTA

 

Det bästa med helgen som gick?

Att barnen skötte sig exemplariskt på brunchen igår, efter mycket ”orutiner” hemma så är dem lite vilda. Vi pratade med dem innan om hur man uppför sig på en restaurang, dem fick själva berätta vad som var rätt och fel. Pratade om att på semestern går vi restaurang varje dag och att vi måste se att dem kan sköta sig, så att vi kan åka på semestern 😉

DET FUNKADE!  Vi satt ändå i över timme, vilket jag tycker är länge med små barn.

 

Vad ser du fram emot den här veckan?

Vi har inget speciellt inbokat, utan ser mest fram emot en frisk vecka med alla dagar på arbetet. Såklart ser jag ju ändå fram emot helgen då vi tänkte åka till badhuset med kidsen.

Hur ser veckans matlista ut?

Vi brukar ha koll på detta redan under söndagen, men eftersom Marcus fortfarande är sjukskriven så har jag lämnat det helt till honom att planera, kul med överraskningar varje dag. Idag åt vi panerad torsk och potatismos, en favorit hos kidsen.

Dagens känsla?

Jag är supertrött, har haft mycket på jobbet och känner av fogarna. Skickade in min ansökan om graviditetspenning idag och hoppas på att få den godkänd i tid, det innebär att jag har mindre än 2 månader kvar att jobba. Det kommer att gå snabbt tror och hoppas jag.

Vad åt du till frukost idag?

Jag åt frukost två gånger, en innan jag åkte till jobbet. En snabb macka på ljust bröd 😉 och juice.. på stående fot. Jag börjar 6:45 så det behövs lite energi direkt. Den andra åt jag som vanligt på jobbet, en kollega hade med gottebröd så det blev en riktigt god ostbulle och kaffe!

Vilken tid på morgonen vaknar du?

Jag är supersnabb på morgonen och gick ur sängen 06.00, tog bussen 06.30. Hann alltså fixa mig och äta frukost och gå till bussen på 30 min.  Imorgon börjar jag 7:15, dvs. sovmorgon, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats