Fina lyan

Exklusiv kod på Ellos

Innehåller annonslänkar

 

Ellos kör nya kampanjpriser varje dag nu när det är Black Week, jag blir ärligt talat lite mätt på alla mail. Men! Jag har flera grejer som jag spanar efter och som jag hoppas bli ännu billigare till på fredag. Har ”lagt i krogen” i väntan på rabatt 😉

Har dock en exklusiv rabattkod att dela med mig av på Ellos, den gäller på alla priser, alltså även på deras Black Week–priser och redan nedsatt varor.

Koden: 405451 ger 5% extra rabatt på ert köp! Gäller även varumärken som Kavat och Rubber Duck! Skorna mina kids älskar!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats