Fina lyan

FINFINA SÖNDAGS-RABATTER

Innehåller affiliatelänk

 

Hoodie / Leggings / Korg / Voluspa / Serum / Taklampa

 

Ellos har en massa kampanjer på gång och jag tänkte unna mig ett par nya Adidas byxor då mina andra gått sönder. Ellos har ju så himla mycket i sitt sortiment så jag brukar faktiskt kolla i min mapp i mobilen där jag fotar produkter som jag vill köpa, om det finns i deras sortiment. Som serumet som jag vill prova, perfekt när det är en bra rabatt!

 

Vissa produkter är i kampanjer men koden: 395705 ger ännu bättre rabatter.

 

 

Ett annat tips är att Jotex idag har 30% på alla gardiner och belysning! Tjocka sammetsgardiner är ju poppis nu och ett bra tips att investera i med en bra rabatt! 🙂

 

Kod: 191230

 

Shoppa HÄR.

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats