Fina lyan

Frukost och skador på förskolan.

 

Söndag.

Frukost extra allt. Eller, som barnen säger.. storfrukost. Det är extra mysigt och jag gillar att dom också tycker det. Nu när vi alla jobbar och är iväg under vardagarna så är helgen vad den ska vara, just en helg. Tid tillsammans. Barnen har knappt bråkat med varandra, och nu menar jag de stora. Knappt lekt med andra barn heller, inte förrän nu på eftermiddagen.

Imorgon är det ny vecka och vi lämnade en vecka bakom utan ”vabb”, håller tummarna att det fortsätter så. Man blir ju helt svettig när man ser att det rinner lite från näsan på någon… förskolan ringde ju faktiskt i förra veckan, trodde verkligen att det var snoret igen… men det var ”bara” någon som hade bitit Aaron i ansiktet, nu kanske såg det på en bild i förra inlägget. Ska göra en anmälan till försäkringsbolaget och allt. Trodde att han själv hade varit tuff men så var tydligen inte. Så synd om honom! Alltid något som ska hända. Diskuterade också hjälmar på förskolan när dom cyklar, Aaron får ju upp rätt bra fart nu men det var tydligen inget man hade på kommunala förskolor? Är jag fjantig eller är det inte lite konstigt att dom tillåter cyklar då?

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Ett tips är att kolla med försäkringsbolaget om ni måste visa det på sjukhuset. När sonen blev klöst i ansiktet och sen fick ärr fick vi inte ut något på försäkringen för vi hade inte ”visat upp” det sjukhuset. Man ville ju inte belasta dem med något sånt, men det tar vi med oss att allt skall visa upp på sjukhuset

  2. Lena

    Nej jag tycker inte alls du är fjantig. Jag låter inte mitt barn på fem år cykla utan hjälm, basta. Skulle bli väldigt besviken på fsk om de tillät det.

stats