Fina lyan

GRAVIDUPPDATERING + NAPPHÅLLARE I LÄDER

 

Kanske en graviduppdatering är på sin plats?

Jag är lite trött dessa dagarna och inläggen haglar ju inte precis, men eftersom jag skrev att jag skulle till förlossningen igår så får jag en massa frågor om jag är på gång eller inte, eftersom jag inte uppdaterar. 😉

 

Dem gjorde en hinnsvepning igår på förlossningen men den gav ingenting, gjorde knappt ont så hon visste nog inte vad hon sysslade med. Jag ska till min barnmorska på torsdag och få en till (jag får dessa innan bf pga klådan bl.a.) Läkaren gjorde även ett tillväxtultraljud som visade att han väger ca 3900 gram, vilket känns mycket och jag tror att bebisen är lång men inte så tjock så det kan inte stämma. 15% över kurvan sa dem. Vi får se.

 

Har även fått ett datum preliminärt för igångsättning men det håller vi för oss själva tills vi är där, det kan ändras beroende på hur många det är som är på förlossningen just den dagen. Hoppas att slippa igångsättning så vi får se om jag väljer att ens göra det eller fortsätta med hinnsvepningar.

 

 

Något roligare är den här fina napphållaren som låg i brevlådan igår, den kommer från min vän Erika. Hon har alltså gjort den själv och den är ju bara sååå fin och måste ge henne lite reklam såklart! Ni hittar hennes konto HÄR. Man kan alltså beställa napphållare av henne, finns flera färger att välja mellan och dem kostar bara 100 kr! Kap!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Men du, hur söt är du inte!! Kul att du gillar den. Passar så snyggt till det blås med ju! Åå vad mysigt att det är nära nu ❤️

stats