Fina lyan

HELDAG

Oj, vilken dag… heeelt slut i kroppen men varm i hjärtat.

 

På fredagar är barnen lediga och nästa vecka går dem bara måndag och tisdag, och vem vet när lillebror tittar ut, så vi tog en riktig mysdag idag, bara jag och barnen. Vi började på stranden vid 9.30, vi har helt klart först och temperaturen lagom för mig i luften och för kallt i vattnet för att vara orolig för att barnen skulle hoppa i. Dem nöjer sig med att springa omkring i sanden och bygga sandslott. Passade på att inviga dem nya uv-dräkterna från Zunblock, ett favoritmärke hos oss när det kommer till just uv-kläder. Skönt att slippa smörja med solkräm över hela kroppen. Som ni vet så gillar jag att matcha och den här gången var inget undantag. Dessutom ser man barnen snabbt i dessa starka färger, t ex när dem är i en pool med många andra barn eller en bit ut i vattnet…

 

 

Vi hängde på stranden till strax innan 11, sen var vi faktiskt busiga och tog en glass innan lunch. Enligt Colin så ska man ju äta glass när man är på stranden…

 

 

Igår fixade jag mina naglar förresten, blev det vanliga med lite glitter 🙂

 

Resten av dagen hamnade i mobilens kamera 🙂

Vi tog en tur till Väla och barnen fick välja lite nya kläder, det är enklast så då dem har starka åsikter om vad dem ska ha på sig, speciellt Elise.. men efter Väla så körde vi till självplock av hallon och vinbär i Fleninge. Det fanns hur mycket hallon som helst och dem var supergoda. Åt alldeles för många när vi plockade så jag fick ont i magen, haha. Men kunde inte låta bli. Stora och fina!

 

 

 

Har haft en sån underbar dag med mina barn, jag kan lätt bli stressad och irriterad när allt inte går så snabbt som jag vill eller om barnen gör tvärtom, vilket dem såklart gör när jag blir irriterad. Men idag har jag tagit det lugnt, pratat mycket med barnen om vad jag förväntar mig, vad vi ska göra och vad dem vill göra. Det hjälpte verkligen, inga bråk eller skrik på hela dagen. Men så hade vi verkligen ingen tid att passa eller några måsten.

 

Jag frågade barnen på väg hem om vi kunde handla på ICA och hämta paket, då svarar Colin ”Nej, jag vill inte” varpå jag ändå försöker få med dem på det. Då svarar han… ”Jag kommer inte sköta mig i affären”. Så var det klart, haha. Jag vet inte om det var bra eller dåligt, han vet i alla fall vad som gäller men att han använder det emot mig är ju inte så bra 😉 Dem slapp handla i alla fall och istället gjorde jag det när Marcus kom hem.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats