Fina lyan

Hon med stort H

Gokväll!
Hade ni en bra helg? Igår firade vi lite och jag gjorde en så god kladdkaka, kan visa er receptet på den om ni vill? Annars har vi inte gjort så mycket nämnvärt, fixat och donat och kurerat Aaron, men hans näsa ger sig aldrig känns det som.

Elise har fått upp en spegel i sitt rum, eller två faktiskt. Den här runda tyckte jag passade bra och hon tycker om att sitta där och fixa till håret eller vad hon nu gör.. stör mig på den ”vita” väggen här också och funderar på vilken färg man skulle kunna matcha hennes tapet med. Utan att det blir för mörkt.

Köpte ett par korgar på TGR för några kronor, passar bra till alla klämmor, diadem och tofsar. Elise har verkligen blivit en stor tjej senaste månaderna. På alla sätt!

Förresten, de ”skinn”-leggingsen jag köpte på H&M till henne började flagna efter 2 tvättar så jag reklamerade dom, finns inte att beställa längre så jag hittade ett par på Zara istället, för 70 kr. Får se om de håller bättre 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats